De top drie litecoïne nadelen

Litecoin kopen Bij Bitcoin Meester –  Er zijn veel litecoïne-nadelen die zijn groei als een sterke concurrent in de virtuele valutamarkt kunnen afschrikken. Een daarvan is de hoge kosten die betrokken zijn bij het opstarten, evenals het handhaven van een actief handelsaccount. Een ander is het feit dat er niet genoeg tijd is geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, ondanks de populariteit van het project. En de derde is de moeilijkheid bij het gebruik van de Litecoin-software, die meer wijdverspreid gebruik kan voorkomen.

In veel opzichten hebben zowel litecoïne als bitcoin veel gemeen. Beide zijn gemakkelijk te verwerven en gebruiken, en ze hebben allebei hoge transactiekosten. Elk heeft echter een aantal verschillende kwaliteiten die het onderscheiden van zijn concurrent. Litecoin is gemaakt om te profiteren van de bestaande vraag naar een lichtere versie van de traditionele valuta die in de VS wordt gebruikt, de dollar. Het is ook bedoeld om de concurrentie te vergroten met de andere valuta’s die worden verhandeld op de bitcoin-uitwisselingen. Door het voegen van de mogelijkheid om te handelen tussen meerdere netwerken, hoopten ontwikkelaars de liquiditeit te verhogen en de spreads te verminderen, twee factoren die helpen de prijs van litecoïne goedkoper te maken dan de dollar.

Helaas zijn deze attributen wat litecoïne onderscheiden van andere succesvolle cryptocurrences.

Omdat er geen centrale bestuursorganen of regelgevende instantie is om de wisselkoersen of -regels af te dwingen, vertrouwt Litecoin op de collectieve actie van gebruikers om geschillen te regelen en saldi te regelen. Als een persoon de rest uitsteekt, kan hij echter meestal nog steeds in indienen in onderwerping door veel kleine veranderingstransacties uit te geven die bijdragen aan het gemiddelde gewicht van alle outsourcers. Dit probleem leidde tot een aantal kleinere cryptocurrencies die geprobeerd het probleem op te lossen, maar geen enkele heeft de prestatie bereikt van het aantrekken van genoeg gebruikers om de markt een serieuze concurrent te maken voor de grotere bitcoin-marktplaats.

Het ontbreken van een goed bestuursorgaan beperkte ook het vermogen van toezichthouders om in het proces te verstoren. De grootste dreiging kwam uit de regering, die dreigde alle gedecentraliseerde valuta’s te verbieden als ze een bedreiging vormen voor de openbare veiligheid. Hoewel Litecoin niet wordt beschouwd als een valuta van de overheid (het heeft een echte waarde), deze bedreiging maakte veel beleggers bang en maakte nog meer casual cryptographers die het niet als een serieuze mededinger hebben beschouwd om populaire digitale valuta’s te worden. Hoewel sommige regeringen betrekking hebben op het bedrijfsmodel van Litecoïne, heeft de markt niet zo veel geleden als de anderen.

Een van de grootste litecoïne-nadelen is het onvermogen om privacy te bieden.

In tegenstelling tot reguliere digitale valuta, gebruikt Litecoin geen privé-netwerk van servers om transactiedetails te beschermen. De algemene regel van het samenbrengen van grote hoeveelheden willekeurige vreemdelingen om transacties veilig en veilig te maken, wordt het TOR-netwerk genoemd. De meeste cryptographers beschouwen de bescherming van vertrouwelijke transactie details een hoge prioriteit. Daarom is Dash de enige concurrerende digitale valuta die echte privacygaranties biedt.

Concluderend zijn alle drie die hierboven zijn genoemd, redenen waarom Litecoin ooit het leidende alternatief in de markt konden inhalen: Dash, die de meest privacybescherming tegenwoordig biedt. Op dit moment is Litecoin echter nergens in de buurt van de marktkap van het streepje of etherisch, ondanks het hebben van meer transactievolume dan de laatste. LTC kan deze tekortkoming niet goedmaken door hetzelfde niveau van privacy en veiligheid te bieden als een dashboard. Litecoin, omdat het de mainstream binnenkomt als een echte valuta zal moeten vechten voor de plaats naast andere valuta’s als het de huidige positie in de top 10 wil behouden.

Koop of verkoop Litecoin van Bitcoinmester