Een gids voor het kopen van diamantschilderij op canvas

Diamantschildering is een nieuwe vaardigheidshobby die een kruis is tussen kruissteek en verf bij nummers. Met Diamond Painting, gebruik je kleine acrylharsgerechten op een DMC-gecodeerde zelfklevende backing om kleurrijke mozaïekkunst te creëren. In plaats van steken gebruikt u een vloeibare verf die onmiddellijk droogt om het kunstwerk te maken. Dit is een snelle, leuke en creatieve hobby die perfect is voor kinderen en volwassenen. Diamanten worden in deze techniek gebruikt omdat de kleur het kunstwerk opvalt. In feite wordt diamantschilderij soms diamant stiksels of diamant tatoeëren genoemd omdat het voltooide stuk eruit ziet als een diamanten tatoeage.

Om te beginnen, verwijdert u eventueel los vuil of stof met een kleine borstel of wattenstaafje en gebruik vervolgens een reiniger om het oppervlak van uw gekozen onderwerp met diamantschilderoplossing te wissen. Plaats vervolgens uw gekozen kunstwerk bovenop uw schone, droge oppervlak. Tik met een kleine boor de onderkant van de gekozen kunstwerk tot het bijna droog is. De reden dat u het tikt, is om te voorkomen dat de plastic folie smelten. Je kunt experimenteren met verschillende boorbits omdat verschillende diamantkleuren zich anders opstaan op de plastic film.

Wanneer het bijna droog is, verwijder dan je voorbereide schilderij en pat je zachtjes je canvas totdat het bijna volledig droog is. Klopjes het helpt om kraken en bloeden te voorkomen. Zodra uw canvas bijna droog is, plaatst u uw voltooide kunstwerk op een ezel of een vlak oppervlak. Tik op de onderkant van het schilderij net genoeg om het papier te houden van vast te houden aan het canvas. Diamantschilderijen kunnen behoorlijk rommelig zijn, dus wees er zeker niet te veel op de achtergrond te spuiten. Diamantschilderijen moeten al jaren mooi blijven.

De beste manier om een diamond painting project te starten, is door te werken vanuit een sjabloon. De sjabloon is een zwart-witfoto of kunstwerk dat u gratis kunt krijgen van internet. Print het uit en studeer het. Probeer de kleuren en stijl te evenaren tussen de door u gekozen afbeeldingen. Als u problemen ondervindt, zoek dan op internet voor verschillende diamantschilderijsjablonen.

Een andere optie beschikbaar voor diegenen die tijd en geld willen besparen op hun Diamond Painting-project is om een diamantschilderkit te kopen. Er zijn verschillende kits beschikbaar op internet en bij lokale ambachtelijke winkels. Diamond Kits bevatten meestal alle benodigdheden die nodig zijn om een diamantschilderij op canvas te maken. Afhankelijk van het type kit dat u koopt, kunnen de benodigdheden een instructieboekje bevatten, verfborstel, latexplatenband en een stencil. Sommige kits bevatten ook een boek over het schilderen van diamanten en verschillende soorten diamanten.

Koop een Diamond Kit die alleen de materialen bevat die u nodig hebt om een diamantschilderij op canvas te maken. Het is goedkoper om een kit te kopen die alleen de vereiste benodigdheden bevat om een diamantschilderij te doen dan het is om alles afzonderlijk te kopen. Wanneer u een kit gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het maken van uw eigen benodigdheden of omgaan met de tijdrovende taak om uw eigen benodigdheden te maken. De professionele kunstenaars die premium diamantschilderingen creëren gebruiken premade kits. Het voordeel van het gebruik van een kit is de zekerheid dat u met een product van hoge kwaliteit zult werken.

Kijk voor meer informatie op mythofasia.nl