Grillen is de beste manier om uw favoriete vlees mee naar huis te nemen

Lang geleden, toen mensen echt goede BBQ wilden proeven, gingen ze naar hun plaatselijke barbecueplaats en haalden het vlees van een os.

En omgekeerd, als u het juiste vlees selecteert, kunt u een goede maaltijd bereiden op een houtvuur in de veranda. Dit is wat restaurants van topkwaliteit onderscheidt van de rest. Ja, ze hebben duidelijk betere chef-koks, hoewel betere koks weten dat het echte geheim van lekker eten begint met de beste rauwe ingrediënten.

Als het op BBQ aankomt, zijn enkele van de beste vleessoorten runderborst, varkensrib, kalkoen en kip. Barbecue-rundvlees is magerder en meestal smaakvoller dan de met vet bijgesneden briskets. De beste BBQ-ribben zijn zacht en het marineren moet langzaam gebeuren, omdat het vlees de marinade zal opnemen. De beste kalkoenfilet is heel dun gesneden vlees uit de kalkoen. De meeste van de magerste BBQ-kip is meestal de borst.

Er zijn ook veel verschillende soorten vlees die in de BBQ-wereld worden gebruikt. Hier is een kort overzicht: vis, zoals tonijn, zwaardvis, schelvis, zalm, kabeljauw en gestreepte baars. Borst, zijsteak, roksteak en zijsteak kunnen allemaal worden gebruikt om een heerlijke BBQ te maken. Zijsteak wordt vaak in dunne reepjes gesneden om het sappiger en veel voedzamer te maken. Flanklapje wordt vaak gebruikt als hoofdingrediënt in een gerecht zoals een hamburger.

Dus nu weten we welke stukken vlees we moeten kopen voor bbq, maar hoe zit het met het grillen?

Het is erg belangrijk om de juiste maat grill te kopen voor uw persoonlijke behoeften. De meeste mensen gebruiken een kleine houtskoolgrill om snel en gemakkelijk kleine stukken vlees te bereiden. Aan de andere kant is een grote houtskoolgrill het beste voor het dichtschroeien van grote stukken vlees of het dichtschroeien van een heel varken. Deze grills zijn tegenwoordig in de meeste winkels verkrijgbaar en je zult er waarschijnlijk een vinden in je plaatselijke kruidenierswinkel.

Een andere mogelijkheid is om een roker aan te schaffen. Een roker is eigenlijk een grote doos met een deur er bovenop. De meeste rokers bevatten een waterreservoir om het vocht in uw eten vast te houden, samen met een systeem om de rook te laten circuleren. In een roker wordt veel runderborst en varkensschouder bereid. De rook voegt veel toe aan de smaak van dit vlees, en de rokers hebben weinig onderhoud nodig om überhaupt te blijven draaien.

Mijn favoriete keuze is de drogisterij. Als ik naar de supermarkt ga, denk ik niet na over wat ik ga kopen. Ik kijk meestal gewoon of het vlees in het gangpad ligt. Naar mijn mening, als je de merknaam niet koopt, probeer je het niet. Als je weet wat je gaat kopen voordat je de winkel binnengaat, bespaar je uiteindelijk geld op het hele grillproces.

Krijg meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/