Hoe duur moeten mijn bankbiljetten bevatten?

Mylovelynotebook.nl – Dus je hebt besloten dat de Best Bullet Journal iets voor jou is! Maar welke is geschikt voor jou? Wat u het beste helpt om uw informatie te organiseren en op te nemen in een eenvoudig te lezen notebook die al jaren kan worden gebruikt? Hier zijn enkele tips om u te laten beginnen met het kiezen van het beste kogeljournaal voor uw behoeften.

Welk formaat Bullet Journal heb ik nodig? Bullet-journals zijn er in alle soorten maten, variërend van mini tot gigantisch van ongeveer 3 inch bij 4 inch. Maar wanneer u de beste maat voor uzelf kiest, is het echt belangrijk niet alleen het kleinste of grootste tijdschrift te kopen dat u kunt vinden. Het is echt belangrijker om na te denken over uw levensstijl en hoe u de bullet journals die u kiest, wilt gebruiken.

Zijn er verschillende soorten Bullet Journals?

Een van de beste bullet-tijdschriften wordt het rasterpuntdagboek genoemd en het is vooral geweldig voor mensen die extreem druk zijn en geen traditionele notebook in hun levensstijl kunnen passen. Dit type kogeljournaling is alles om de dag tot dag die van iemand woont, niet noodzakelijk hun hele leven in het schrijven, maar liever wat ze elke dag op dit moment doen. Dit type kogeljournaals is perfect voor diegenen die de hele week veel schrijven omdat ze gewoon hun aantekeningen in het rasterdot-formaat elke ochtend voor de hele week op maandag kunnen nemen en vervolgens op vrijdag een laatste notitie in te schakelen.

Wat is de beste pen voor mij?

Het kiezen van de beste pen of potlood voor je Bullet Journal is eigenlijk vrij eenvoudig. De meest voorkomende pen is een balpen of gelpen omdat ze gemakkelijk mee te schrijven zijn en ze de meeste flexibiliteit hebben. Als je geen balpen hebt, zou ik je aanraden er een te krijgen omdat er veel verschillende stijlen en merken pennen zijn. Maar als je een balpen hebt, dan is dit de methode die ik zou willen aanraden om het perfecte railingjournaal van de kogeljournaal te maken.

Welke materialen moet u gebruiken voor uw Bullet-dagboek? Als je op zoek bent naar een ernstiger uitstraling, dan zou ik voorstellen om iets zwaarder en vaste stof te gebruiken, zoals een vaste gekleurd bindpapier van hoge kwaliteit of een dure olie gewreven koperen metalen lichaam. Als je echter gewoon op zoek bent naar een meer plezier en grillige stijl, raad ik aan om een of twee van deze materialen te gebruiken omdat ze zo eenvoudig zijn om te bewaren en te gebruiken: een Gusseted Pocket Diary of een rasterdagboek met een pennootsluiting.

Hoe duur moeten uw aantekeningen bevatten? Veel mensen voelen zich als het duurder, hoe beter omdat ze denken dat ze een stuk meer ruimte zullen hebben om hun dagelijks leven te documenteren en hun collectie te bouwen. Ik vind echter dat een tijdschrift met een gemiddelde tot gemiddelde prijs prima is als je niet van plan bent om zeer formele gebeurtenissen en focus te documenteren. Persoonlijk zou ik wegblijven van de super dure hardcover en softcover bullets journals, tenzij je van plan bent om extreem formele gebeurtenissen te documenteren en niet alleen alledaagse dingen.

Bullet Journal inspiratie | Bullet journaling | My Lovely Notebook