Hoe u gezonde oudergesprekken kunt voeren met uw kinderen?

oudergesprekken

Hoe u gezonde oudergesprekken kunt voeren met uw kinderen?

Oudergesprekken zijn van vitaal belang voor de gezondheid van zowel ouders als verzorgers. Hoewel ouders graag on-the-fly praten, is het een effectievere aanpak om een specifieke tijd voor de vergadering vast te stellen. Door grenzen te stellen, kunnen ouders en verzorgers zich op het kind concentreren in plaats van op de ander. Hier zijn een paar tips voor een productief oudergesprek:

Gebruik specifieke vragen wanneer u een ouder-kindgesprek voert. Stel geen emotionele vragen, zoals 'Hoe gaat het vandaag op school?' Stel in plaats daarvan vragen die uw kind helpen uit te drukken wat ze denkt oudergesprekken hemels. Vraag naar school, pauze, vrienden, enzovoort. Zorg ervoor dat je aandacht schenkt aan wat ze zegt. Als ze klaar is met praten, probeer het gesprek dan om te buigen naar positievere onderwerpen. Moedig uw kind aan om het initiatief te nemen.

Als u met uw kind praat, bedenk dan dat u niet kunt voorkomen dat elk kind wordt geschaad door een potentiële partner. Maar u kunt uw kind leren vrouwen te respecteren en respect voor hen te tonen. U kunt ook bespreken welk type datingrelatie geschikt is voor een kind, zoals de relatie van een man met zijn vrouw. Pas op dat u oproepen voor kinderen en oproepen voor uw co-ouder niet door elkaar haalt als ze voor dating zijn. Het kan worden geïnterpreteerd als intimidatie, vooral als het kind thuis is. Soms specificeren de rechtbanken van ouders de limieten voor telefonisch contact met elkaar. Het is ook belangrijk op te merken dat de geschiedenis van huiselijk geweld van uw co-ouder van invloed kan zijn op haar weigering om de telefoon op te nemen.

Onderzoek heeft aangetoond dat de soorten ouder-kindgesprekken over eten van invloed zijn op het gewicht en de gezondheid van kinderen. Ouders kunnen kinderen aanmoedigen om een gezonde lunch mee te nemen of aandringen op een met groenten gevulde maaltijd. Hun kind kan zich zelfs onder druk gezet voelen om te sporten en meer groenten te eten dan ze nodig hebben. De effecten van deze ouder-kind interacties kunnen ingrijpend zijn. Dus hoe kunnen ouders zulke gesprekken vermijden? Door een gezonde omgeving voor kinderen te creëren, kunnen ouders het fysieke en mentale welzijn van hun kinderen bevorderen.

Klik op deze link: Hetsen & Visschers