Laaggeletterdheidstraining Voor wie?

Laaggeletterdheidstraining voor wie?

Laaggeletterdheidstraining Voor wie?

De vraag waarom zou je voor wie laaggeletterdheidstraining nodig hebben? Voor mij denk ik dat de meeste mensen de noodzaak van sterke lees- en schrijfvaardigheden begrijpen om te slagen in de zeer competitieve zakelijke omgeving van vandaag. Door een combinatie van slecht lesgeven, slechte communicatieve vaardigheden en slechte communicatie met het gezin, raken de meeste mensen echter achterop en vinden ze het erg moeilijk om de achterstand in te halen. Niet iedereen wordt geboren met geweldige communicatieve vaardigheden of een gevoel voor schrijven, maar ik denk dat iedereen een inherente behoefte aan deze dingen heeft. Ik denk ook dat er veel mensen zijn die ernstig gehandicapt zijn op gebieden zoals lichamelijke opvoeding en veiligheidsinstructie, en die daarom moeten vertrouwen op instructie en trainingsprogramma's om hen deze dingen te leren.

Als u een ouder bent die naar uw kind kijkt en zich afvraagt "waarom zou ik een laaggeletterdheidstraining nodig hebben voor wie?" Dan zou ik moeten zeggen dat je je kind op de een of andere manier hebt mishandeld. Misschien heb je hem alles in het boek laten doen door zijn eigen ouders zonder om jouw inbreng te vragen, of misschien heb je hem gestraft voor het maken van fouten, en niet voor het overtreden van de regels.

Dus als je enige hoop hebt dat je kind zijn leesvaardigheidsniveau verbetert, moet je hem bij de geboorte beginnen met uitstekende instructies laaggeletterdheid. Dit zou continu moeten zijn, en dan bedoel ik niet alleen "hier en daar" zoals bij eenmalige seminars. Uw kind heeft in de vroege jaren regelmatig gestructureerde instructie nodig, zodat zijn geest zich in deze cruciale fase goed ontwikkelt. Als je dit geen vast onderdeel van je dagelijkse opvoedingsregime maakt, dan ben ik bang dat je kind gedoemd is te mislukken en zijn leeftijdsgenoten nooit zal inhalen. Het andere probleem dat vaak optreedt, is dat de meeste ouders hun kind te snel opgeven, en voordat ze het beseffen, zit hij op het kleuterschoolniveau en het enige dat hij heeft bereikt, is het vermogen om te spellen.

Klik hier om meer te lezen: Hetsen & Visschers