Landschapsarchitectuur – Tips voor een tuinman

Landschapsarchitectuur – Tips voor een tuinman

Een verschil tussen een hoveniersbedrijf en een tuinman is hun werkterrein. Tuinarchitecten hebben meestal slechts één of misschien twee specifieke handelsvergunningen nodig. Ze kunnen een bouwvergunning nodig hebben om bijvoorbeeld een terras of tuinhuisje te bouwen, of ze kunnen een beton- of bestratingsvergunning nodig hebben om hardscaping-werkzaamheden aan een eigendom uit te voeren. Tuinders moeten daarentegen een vergunning hebben van de lokale overheidsinstantie in uw regio en ook een geautoriseerde tuiniervergunning (OGP) hebben.

tuinman

Hoewel sommige landschapsarchitecten kennis hebben van randen en randen, zijn anderen helemaal niet op de hoogte van deze belangrijke kwesties Kibbel Hoveniers hovenier Bleiswijk. Een tuinman moet op de hoogte zijn van randen en randen, omdat het de grenslijn tussen uw bloembedden en uw oprit is die de omvang van het landschap en de privacy bepalen die u op uw eigendom kunt genieten. Het is belangrijk voor een tuinman om een tuin te creëren die voldoet aan de behoeften van zijn buurt en ook een functionele en aantrekkelijke border creëert die mensen niet aanmoedigt om de beplanting te overtreden of de beplanting te beschadigen.

Een belangrijke tip voor landschapsontwerp voor de tuinman is om de tuin zo in te richten dat er geen harde, scherpe randen zijn. Dit omvat stenen met scherpe randen of andere voorwerpen waar een persoon per ongeluk op kan gaan staan en zichzelf kan verwonden. Een grens is zo goed als de grens; daarom moet een tuinman zoeken naar het juiste niveau en de juiste dichtheid van borderplanten en landschapsranden voordat hij de tuin aanlegt. Een goed voorbeeld hiervan is het planten van lage stapstenen langs de rand van de tuin waar de tuinman dan over de stenen kan lopen en er niet over kan struikelen.

Klik hier: Kibbel Hoveniers