Welke monitorarm moet ik kiezen? 5 tips om te overwegen

Welke monitorarm moet ik kiezen? 5 tips om te overwegen

Er zijn verschillende soorten computerschermarmen en welke je moet nemen hangt af van een aantal factoren. De belangrijkste factor om te overwegen is gewichtstolerantie – hoe gevoelig de bevestigingshardware is. Bevestigingen die te licht zijn, kunnen gemakkelijk naar beneden vallen, maar te zware steunen kunnen oncomfortabel zijn en problemen opleveren bij het gebruik ervan. Als u een beperkte gewichtstolerantie heeft, is een standaard met twee monitoren die in hoogte verstelbare ondersteuning biedt wellicht een betere keuze en als u een gemiddelde tot hoge gewichtstolerantie heeft, is het misschien het beste om voor een standaard te gaan met ge├»ntegreerde standaards in plaats van te vertrouwen op gewichtstolerantie.

Welke monitorarm moet ik kiezen

Om erachter te komen welke arm het beste bij je past, moet je de verschillende armen die op verschillende hoogtes staan uitgestald uitproberen monitorbeugel moeilijkste. Het is een goed idee om het laagste gewichtsdraagpunt te gebruiken en te testen of de computerschermbevestiging comfortabel is of niet, voordat u veel geld uitgeeft aan iets dat niet vaak zal worden gebruikt. Je moet ook wat tijd besteden aan het nadenken over welk type standaard je moet kopen, aangezien er in principe drie soorten beschikbaar zijn. U kunt kiezen voor een kantelbare standaard, een volledig kantelbare standaard of een hoek kantelbare standaard.

Monitoren met een kantelbare arm stellen u in staat om de hoogte van het scherm aan te passen, zodat u met volledig kantelbare armen zowel de horizontale als verticale positie van het scherm kunt aanpassen. Als u van plan bent om monitoren met veel gadgets te gebruiken, moet u overwegen een doorvoertule te krijgen, omdat deze erg handig zijn. Met doorvoertules kunt u uw monitor op een standaard of een klembasis plaatsen, zodat deze niet in de weg staat wanneer u hem niet gebruikt. Het enige nadeel van een doorvoertulebevestiging is dat u ervoor moet zorgen dat de monitoren niet op de c-klem rusten en dat de doorvoertule het oppervlak van de monitor niet raakt.

Meer weten? Klik dan hier: https://leukstekadoos.online/