Wat is het en waarom werkt het?

Wat is het en waarom werkt het?

Dermapen, de oorspronkelijke naam van deze dermapen-behandeling, is de nieuwe versie van de chirurgische procedures van lasers en de behandeling ervan omvat een nieuwe technologie die constantia wordt genoemd. Constantia laserbehandelingen zijn veilig, aangezien de enige twee dingen die je nodig hebt om je voor te bereiden op dit soort behandelingen je huidtype zijn en de plek waar je vanaf wilt. Deze behandeling zal afhangen van de resultaten en uw verwachtingen, maar er zijn enkele tips die hieronder worden vermeld die uw behandeling veiliger kunnen maken. Dus, als je een betere ervaring wilt hebben, lees dan hieronder:

dermapen behandeling

Voordat u een dermapenbehandeling ondergaat, is het belangrijk om kennis te nemen van alle mogelijke bijwerkingen die het met zich mee kan brengen. Een van de bijwerkingen is natuurlijk de roodheid van de huid, omdat dit gebeurt met laserlicht van hoge intensiteit behandeling vlekkeloos. Als u roodheid, jeuk, pijn of enig ongemak ervaart, stop dan onmiddellijk met de behandeling omdat dit verdere complicaties aan uw huid kan veroorzaken. Ook moet u zich vóór de behandeling voorbereiden met de verschillende medicijnen die door het medisch personeel worden aangeboden om de roodheid en het ongemak dat u zou kunnen voelen te verminderen.

Een manier om van uw lelijke vlekken af te komen, is door een dermapenbehandeling te ondergaan. Het helpt pigmentvlekken van uw huid te verwijderen, maar voordat u de behandeling ondergaat, moet u er zeker van zijn dat u geen allergieën of andere gezondheidsproblemen heeft die een behandeling met dermatan kunnen verhinderen. Zorg ervoor dat u een consult heeft bij uw dermatoloog en een afspraak maakt. De dermatoloog analyseert uw huidconditie en geeft vervolgens de beste resultaten voor uw behandeling. Hij kan u ook enkele preventieve behandelingen geven, zoals crèmes en vochtinbrengende crèmes om uw huid gehydrateerd te houden en de roodheid die u tijdens de dermapenbehandeling zou kunnen ervaren, te minimaliseren.

Klik hier om meer te lezen: Elim Instituut